Schilderen met acrylverf , maar ook met olieverf, heb ik al een tijdje ontdekt. Tekenen echter, heb ik al veel vaker (eerder) gedaan en ook dat pak ik nu weer op. Zeker wanneer we in Ermelo zijn, daar is tekenen makkelijker te realiseren dan schilderen.

His first steps. December 2020

De zolder opruimen; ik weet zeker dat ik de eerste schoentjes van mijn kinderen nog heb bewaard… de schoentjes van Guido zijn leuk om te tekenen. In 1985 gekocht, denk ik.

The first steps.

Laura en Jazzy. December 2020.

Ik krijg een zwart-wit foto mee van Jazzy en haar mama en het wordt toch wel een uitdaging om de twee meisjes te tekenen.

Lies’ Grandchildren June 2020.

Kees vertelt aan onze medebewoners op het park dat ik wel aardig kan tekenen en dat een tekening wel leuk zal zijn voor de 70ste verjaardag van Lies. Pfffft… dat moet ik dan wel waar gaan maken!

And my son. March 2020.

Nu ik toch aan het portrettekenen ben, is het tekenen van Guido natuurlijk ook iets wat ik heel graag wil doen. Dit portretje is in een middag -thuis- snel gemaakt… met een goed gevoel!


My love… march 2020.

Ik was altijd al weg van deze foto van mijn lief, op Madeira gemaakt. Ook in zwart-wit is het een mooi plaatje; een uitdaging om te tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *